“Danish Roller Cup er rulleskøjteløb, hvor alle kan være med – både børn og voksne – begyndere og øvede.”
4. maj lægger Vallensbæk Rulleskøjteklub bane til Danish Roller Cups første afdeling.

Danish Roller Cup består i 2024 af fire banerulleskøjteløb fordelt rundt i landet.

Man vælger selv som løber om man vil deltage i en eller flere afdelinger.

Ved hvert afdeling får man en placering for dagen, men man tager også cup-point med hjem – Både individuelt og til klubben.
Det betyder, at der både kåres en vinder på dagen, men også en samlet vinder af cuppen, når alle fire afdelinger er gennemført!

“Danish Roller Cup kører nu på 3. år og sidste år måtte der meldes udsolgt på nogen af afdelingerne, som kunne rumme op til 100 løbere. Det er en stor succes, som vi i VARK nu glæder os til at kunne bidrage til. Vi har haft løbere på alle niveau med de seneste år, og det vækker stor glæde. Det særlige ved roller cup er, at man starter dagen med at alle kører en omgang på tid. Derefter placeres man i grupper, så man konkurrerer med dem der kører i nogenlunde samme tempo, som én selv. Dagen bærer præg af hygge, hvor klubberne medbringer pavilloner og proviant, og når solen skinner, er det jo næsten festival stemning på hjul”, fortæller Ela som er ny formand i Vallensbæk Rulleskøjteklub.

Vi håber, at mange børn og voksne vil hoppe i skøjterne i løbet af de næste måneder og træne med på VARKs hold, så vi kan stille med endnu flere løbere i “festivalstemning” d. 4. maj på rulleskøjtebanen i Vallensbæk.
Find VARKS træningstider her

Læs mere om Danish Roller Cup her