I Juli måned pakker Danmarks bedste rulleskøjteløbere rulleskøjterne og rejser til EM i Inline Speedskating i Belgien

Hele fire VARK løbere skal forsøge at forsvare de danske farver på flotteste manér: 
– Philip Due Schmidt
– Oliver Lindenskov
– Meik Heise Jørgensen
– Theis Lundsted

Philip Due Schmidt må betegnes som en af VARKs mest rutinerede løbere og sætter kryds ved EM deltagelse for 8. gang. Til dette EM forventes han at have fokus på de lange distrancer, især yndlingsløbet; Pointløb.
“Mine mål er at køre top 6 ved EM og at ramme et udbrud i point løbene og/eller maraton løbet. Yderligere at sørge for at de yngre og nye løbere får en god oplevelse ved deres første eller et af deres første EM, fordi det er minder for livet”, fortæller Philip.
Philips forberedelse til EM, foregår i I Geisingen (Tyskland) hvor han har boet hele året da han kører på speedskating holdet “Team Arena Geisingen”.
Inden et løb sørger Philip altid for at have udstyret top klar – Og altid med et sæt nye snørrebånd. Så mon ikke der er et par stykker af disse, når tasken pakkes til EM.

Flere sommerfugle i maven kan man forvente hos VARKs debutant Thies Lundsted. Det er nemlig første gang at Thies trækker i Danneborg til et EM. Og for Theis er planen klar.
“Jeg vil gøre mit bedste og jeg er med til dette EM for at få erfaringer med store mesterskaber. Måske jeg også skal køre for at sikre gode placeringer til andre af de danske løbere”, fortæller Theis.
Thies er mest til de korte distancer som kræver eksplosivitet, så han stiller op på disctancer op til 1000 meter.
Den næste måned kommer Thies ikke til at ligge på den lade side. Den står på træning, træning, træning.

Hvis man har lyst til at se nogen af EM løberne i aktion træner de hver mandag og onsdag på banen ved Vallensbæk Idrætscenter kl. 18-19.30.

Vi tæller ned til EM og hepper på alle de danske drenge og piger.
Held og lykke til jer alle.

 

Nedtælling til EM

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)