Fra på mandag starter 2 hold op igen i Vallensbæk. Der er tale om de to hold som kører mandag og onsdag på banen. Hvis du er interesseret i at deltage i nogen af disse træninger er det meget vigtigt du læser med her.

For det første må vi højest samles 10 på anlægget. Derfor er det kun løbere og trænere som for lov til at befinde sig på området. Forældre eller andet publikum bedes at holde sig væk. Dette gælder også hvis der er færre end 9 løbere.

Hvis man ønsker at deltage til en eller flere træninger skal man tilmelde sig gennem det spørgeskema som er nederst i dette opslag. Hvis man ikke har tilmeldt sig vil man ikke have mulighed for at deltage i træningen.

Der vil kun være adgang for medlemmer af VARK, og ved mange tilmeldinger prioriteres de løbere som tidligere har kørt på holdet. Der vil derfor ikke være mulighed for at have prøvetime i øjeblikket, og hvis man som ikke medlem ønsker at deltage skal man melde sig ind i klubben inden man kommer første gang.

Ved skiftet mellem de to hold bedes alle løbere som skal ind på det sene hold at vente udenfor anlægget indtil alle løbere fra holdet før har forladt det. Derfor anbefales det man kommer omklædt, men man kan selvfølgelig klæde om efter man lukkes ind. I skal ikke forvente der er omklædningsrum tilgængelige.

Når man tilmelder sig træningen forventes man at deltage i den, da man potentielt tager pladsen fra en anden. Det betyder også man kører det program som træneren lægger.

Hvis man bliver det mindste syg bedes man at melde afbud, sådan pladsen potentielt kan gå til en anden.

Alle forventes at overholde reglen om vi altid holder os på 2 meters afstand, derfor vil det ikke være muligt med traditionel packkøresel. Desuden forventes alle deltagere at holde sig opdateret på DIFs og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGkhYS24qQw_Wf3x_dWYqAR7V4m7-1L6JNorlGxOa36Q02mQ/viewform?fbclid=IwAR1UW0KgNiREmcSiLOF0LmDrwARu9vtTHcYaMnWnQeDEI86x_P8cYRSv2Wk

Mvh Rasmus
Træner i VARK