Ved gårsdagens indendørs danske mesterskaber, fik skatere fra VARK igen en masse flotte placeringer.

I kategorien Ungdom drenge var klubben repræsenteret med to skatere; Theis Rønsbo Lundsted og Noah Højmark Thiessen. Theis vandt alle sine løb og Noah imponerede ved at vinde sine første DM-medaljer ved at blive nr. 3 både på 500 meter sprint og 2000 meter udskillelse.

Noah fejrer sine flotte resultater

I kadet pige rækken stillede VARK til start med en enkelt løber. Frida Sparre Andersen imponerede ved at vinde bronze i både flying-lap og pointløb. Kadet pige rækken var en af de største klasser ved dette års DM og niveauet er generelt meget højt. Set i dette perspektiv gør det kun Fridas præstation endnu flottere.

Hos junior B damer var VARK repræsenteret ved Dicte Rønsbo Lundsted. Dicte imponerede ved at blive nr. 3 i flying-lap, 1000 meter samt pointløb og nr. 2 i 500 meter sprint.

Meik øverst på skamlen.

Hos junior B herrerne stillede VARK til start med en enkelt løber i Meik Heise Jørgensen. Meik fik en 3. plads i 500 meter sprint, en 2. plads i 1000 meter linje og sluttede af med en meget sikker sejr i udskillelsesløbet.

I seniorrækken stillede VARK til start med tre løbere; Mads Eriksen, Michael Deleuran og undertegnede. Skønt det ikke blev til noget individuelle medaljer, opnåede Mads flere flotte top-5 placeringer.

Der blev som altid også kørt stafetter ved dette års DM. Her Endte Frida og Dicte på en flot 2. plads hos senior damerne. Hos senior herrerne endte VARK med to hold på podiet. Mads og Michael endte på en 3. plads mens Meik og jeg selv endte på en 2. plads.

Fra VARKs bestyrelse skal der lyde et stort tillykke til alle løberne og en tak til Rul Nord for at være vært for dette års DM. Der skal også lyde en kæmpe tak til alle de frivillige som gør denne dag mulig.

VARKs DM hold – alle tager medaljer med hjem.